Magična tabletka NE OBSTAJA!

Magicna tabletka NE OBSTAJA!

Vsi sanjamo o »čarobnih napojih za hujšanje«, kot so »posebni« praški in tabletke, s katerimi bi dosegli idealno težo, če je le mogoče – v dveh tednih.

Te čarobne tabletke seveda ni, vendar smo prepričani, da bodo naravne sestavine v formuli DC 247 Complex spremenile pogled na hujšanje z dolgoročnimi učinki. S formulo DC 247 Complex boste izgubili odvečno telesno težo brez nizkokaloričnih diet!
To ne pomeni, da nam ni treba paziti na to, kaj jemo. Seveda moramo! Jesti moramo zdravo hrano (to ne pomeni, da moramo biti na dieti) in živeti aktivno.

Zakaj je formula DC 247 izjemna?

SINERGIJA HRANIL ZA IZGUBO ODVEČNE MAŠČOBE

  • Kuri maščobe in zavira nastanek maščobnih celic.
  • Zavira tek in zmanjšuje prenajedanje zaradi stresa.
  • Zmanjšuje zaznavanje sladkega okusa.
  • Povečuje energijo in izboljšuje razpoloženje.

Z posamičnim hranilom je nemogoče doseči take učinkovitosti, kot jo lahko s kolektivnim delovanjem hranil. Za maksimalno delovanje morajo biti sestavine v odvisnosti in sinergiji med seboj. V našem primeru sinergija hranil omogoča izgubljanje telesne teže na različnih nivojih, ki se med seboj dopolnjujejo. Zaradi sinergije vseh učinkov je to najučinkovitejši naravni dodatek za hujšanje na trgu.

Klinično dokazano učinkovanje hranil za kurjenje maščob

Kamboška garcinija (Garcinia cambogia) ob rednem in časovno določenem zaužitju dokazano pospešuje presnovo in kar za 318 % izboljšuje

sposobnost organizma pri porabi maščob ter za 16 % zmanjšuje količino zaužite hrane.

Znanstvene študije, ki jih je izvedla ugledna ustanova za raziskovanje zdravja na kalifornijski univerzi UCLA v Los Angelesu.

Izvleček zelenega čaja pospeši presnovo v 24 urah za 4 % v primerjavi s placebom. Tako se poraba energije poveča za 200 kcal/dan, kar na prvi vtis ni veliko, vendar je seštevek učinka dan za dnem in na daljše časovno obdobje zelo učinkovit.

Gurmar (Gymnema sylvestre) zmanjšuje apetit in željo po sladkem, zavira absorpcijo sladkorja in pomaga pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi. Znanstveniki so pri študijah ugotovili, da so osebe, ki so zaužile gurmar eno uro pred obrokom, pojedle manj hrane v primerjavi z osebami v kontrolni skupini in ob tem izgubili več odvečnih kilogramov.


Učinkovit izdelek za izgubo odvečne telesne teže mora zagotavljati kratkoročne in dolgoročne učinke ter vsebovati kvalitetne in zdrave sestavine.

Klinično dokazano doziranje

Klinične študije so pokazale, da za hujšanje učinkovit odmerek zeliščnega izvlečka vsebuje

900 mg HCA (hidroksicitrična kislina) in 270 mg EGCG (epigalokatehin galat).

V naši formuli za hujšanje uporabljamo samo prvovrstno kakovost:

Garcinije: 85 % HCA za skupni dnevni odmerek 918 mg.

Zelenega čaja: 50 % EGCG za skupni dnevni odmerek 270 mg.

Povečana učinkovitost zaradi naravnih razstrupljevalnih hranil

Strupi, ki so se nakopičili v prebavilih zaradi nekvalitetnega prehranjevanja in vnosa zunanjih toksinov, upočasnijo presnovo, poslabšajo absorpcijo in pripomorejo k pridobivanju telesne teže. Znanstvene študije so dokazale, da so ljudje, ki so zaužili kombinacijo učinkovin za izgubo telesne teže in učinkovin za razstrupljanje, dosegli občutno boljše rezultate.

Naravna hranila za razstrupljanje v naši formuli pripomorejo k boljši absorpciji, hujšanju in na splošno k boljšemu počutju.

DC 247 JE 2- do 3-KRAT BOLJ UČINKOVIT KOT STROGA DIETA.

Zakaj učinkuje DC 247?

KURI MAŠČOBO, PREPREČUJE ABSORPCIJO OGLJIKOVIH HIDRATOV, ZAVIRA TEK IN RAZSTRUPLJA.

RESTRIKTIVNE NIZKOKALORIČNE DIETE NISO POTREBNE.

SVOJEGA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA VAM NI TREBA IZRAZITO SPREMENITI.

IZBOLJŠUJE PRESNOVO IN ZVIŠUJE RAVEN ENERGIJE.
ZMANJŠUJE HREPENENJE PO HRANI.
DOLGOTRAJNI UČINEK IZGUBE TELESNE TEŽE.

Med na videz identičnimi učinkovinami so velike razlike

Nedavno narejena študija v ZDA je pokazala, da so bili na skoraj 90 % izdelkov, ki vsebuje Garcinio cambodio, in na več kot 40 % tistih, ki vsebuje ekstrakt zelenega čaja, navedeni napačni podatki na etiketi ali pa so bila hranila v izdelkih slabe kakovosti. Nekateri izdelki sicer vsebujejo hranila, navedena na embalaži, vendar v precej manjših količinah, kot jih navajajo znanstvene študije kot referenčno odmerjanje. Drugi proizvajalci preprosto napolnijo kapsule s poceni polnili, vezivi in drugimi sintetičnimi sestavinami. Skoraj vsa podjetja, ki dajo na trg tovrstne izdelke, pa se izogibajo neodvisnemu preverjanju kakovosti.
Dejstvo je, da izdelki s premajhnim odmerkom hranil ali slabo kvaliteto teh NE delujejo. To pa je najpomembnejša razlika med DC 247 kompleksom in drugimi podobnimi izdelki na trgu.

Vir informacij: www.body-shine.si

Članek je zgolj informativne narave!