Brezplačna Dostava.SG6961SZ FAN6961SZ 6961SZB resnično LCD upravljanje napajanja čip SOP-8

Nov izdelek

Na zalogi

€2.37

Oznake:

shranjevanje trak, doma rejec, bambus iphone stojalo, FAN6961, band v škatli, steklene plošče stojala, vrvico watch, stekla standoff, kovinsko stojalo za božično drevo, pazi za moške z box

O Ladijski:

V normalnih okoliščinah popoldne 16:30 Fotografirali pred blaga bomo nemudoma poskrbeli dan izdaje, V primeru iz parka ali druge posebne razmere, ki jih bo prvič v stik z vami. 16:30 po Vrstnem redu Glede na čas dneva.

Express pick-up čas je na splošno okoli 18:00 , (Vse dostavo dan samo Express group Pisanje, majhno mesto noben način. )za SF še posebej nujna stvar, ki jo lahko samo vprašanje, okoli 6:00 , kot je ne more čakati, prosimo, da ne bi našli drugi dom, ne Bomo urgentno! ! !

Opomba: Vse express na splošno Skeniranje vhod zamud, ki jih povzroči mesto in razdaljo Običajno isti dan bo prikazana, Pisanje 5-6 točk 9-10 točk, prosimo, da ne bi narobe razumeli 9-10 ur lase kosov.

◆ Elektronskih komponent Storitev: majhna trgovina, prodanih nekaj elektronskih komponent, niso odgovorne za vzdrževanje ali odpravljanje napak rezultati kupci.Kupci ne električni aparati za popravilo ali če vaš DIY uspeh kot standard kakovosti, ki se prosimo, upoštevajte, da se kupci, kupec nosi vse dostava naprej in nazaj, ko ustvarjajo vrniti. (Za povratni prevoz kupci ne strinjate z drugimi prijatelji lahko najti nov dom, nakup, smo tudi zelo neradi padec ......)

Po ◆ hitre dostave, prosimo, razpakiranje pregled ponovno prijavite.Ker na nekaterih področjih kurir prejemu ne more ne razpakiranje, ampak tudi prvi znak, ampak ko kurirja površine razpakiranje prejemu, ko je pomanjkanje škodo, prosimo, takoj zavrne in naj kurirja ob podpisu opis, po express naročila takoj telefon pošiljatelja, da se obrnete na lastnika, lastnik za reševanje, potem ko se prijavite, kot predmete, lossless manjka, po odgovornosti podpiralo se bo tudi kupci (v primeru, podpisani v imenu prijatelji, prijatelji lahko naročite).

Prosim za vaše spletno mesto za nakup zavarovanja, Prosimo, nakup 0.5 yuan Zavarovanje tovora!Pri nakupu blaga, prosimo, da nakup povratni prevoz zavarovanja.

Ker vrnitev tovora ustvarjeni za vse zavarovalnice medved!

Ta povratni prevoz zavarovanje le za 0,5 yuan -0.8 yuan !Tako kupci prijatelje, da aktivno nakup!

Zaščito Funkcija 0
Teorija 0
Vir Napajanja AC
Napetost 0
Številka Modela 0
Uporaba Splošni Namen

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki