NANTAI goriva napajanje 326-4700 32F61-00062 za 320D kopač injektor

Nov izdelek

Na zalogi

€186.50

Oznake:

injektor tester, common rail popravila, črpalka tester, klop tester, common rail dizel injektor tester, common rail tester, črpalka za gorivo gume, klop common rail, common rail, klop test

Original goriva napajanje 326-4700 32F61-00062 za 320D kopač injektor

Embalaža & Dostava

Nekaj Sorodnih Injektor : 387-9427 INJEKTOR 254-4339 INJEKTOR 387-9433 INJEKTOR 263-8218 INJEKTOR 235-2888 INJEKTOR

Informacije o podjetju NANTAI AVTOMOBILSKE TEHNOLOGIJE CO.,LTD.

NANTAI AVTOMOBILSKE TEHNOLOGIJE CO.,LTD. so vodilni proizvajalec v

1. Dizelsko Gorivo Inejction Črpalka S Preskusno

2. Common Rail Preskusno

3. Common Rail Tester, EOS ( VP37EDC, RED4EDC, VP44EDC)

4. EUI/EUP Tester z Cam Polje

5. HEUI Preskusno

6. DENSO zgodnji otrokov razvoj-V3, V4, V5 črpalka tester

7. Cummins PT Črpalk in Injektorjev s Preskusno

8. Dizelski motor rezervnih delov.

Naši izdelki so bili izvoženi, da veliko tujih držav, ki že vrsto let.Upam, da bomo lahko sodelovali z vami v bližnji prihodnosti !

Naše Storitve

1. One-stop Storitev za naše stranke.Ko najdete nas na Internetu ali Razstavi in želijo sodelovati pri Obnovi Motorja Pralni področju, kakršna Koli vprašanja, se lahko reši z našega strokovnega Vodje Prodaje in kvalificiranih Inženirjev takoj.

2. Na začetku poslovanja, Glede na stranko posebej razmere in zahteve , Naši Vodja Prodaje bo izbrati in uvesti nekaj primernih strojev za stranke po posvetovanju z naših inženirjev.Stranke lahko izberete pravega, ki so raje kupijo in nato pojdite na nadaljnje razumevanje, dokler dajanje nalogov z nami.

3. Ko smo začeli s proizvodnjo vaše stroje po Prodajnih Pogodbah, vas Bomo sproti sledenje načrtom proizvodnje in objavljate, stranke vsak tednov .Točen Čas Dostave se bodo obveščeni EN teden beofore dostave.

4. VSI naši stroji, ki bodo pregledani in je poskusno proizvodnjo v naši tovarni, preden zapusti našo tovarno in so dobavljeni ven šele, ko so kupci zadovoljni z njimi.Stranke lahko pošljete tehniki ali Tretja oseba pregleda agencije za naše tovarne preveri in sprejme strojev, preden dostave.

5. Hitro in varnost ladjar se bo odločil za naše Dostavo Oddelek za stranke (če smo podpisali pogodbo, na podlagi CIF izraz).Tudi Vsa tveganja Zavarovanje bo zajeta v celotnem prometu.

6. Po prejemu naše stroje, bomo začeli naše ponudbe takoj Po-prodajnih storitev za vas.Na vsa vprašanja mogoče rešiti v najkrajšem možnem času z našimi Predstavnik Službe za podporo uporabnikom.

7. Vsi naši izdelki imajo ENO leto garancije in bomo še naprej ponujajo svetovanje in rezervnih delov tudi po tem obdobju.Standard rezervnih delov in opreme se z našo pralni bo dobavljeno skupaj v lesenih primeru, ko pošiljko.

V ENEM letu po prejemu naše stroje, Pod desno delovanja in ne-umetni razlogov, Če so poškodovane dele ali pribor, Bomo jih nadomestiti z air-pošte ali Express takoj BREZPLAČNO .

Po ENO leto garancije , Rezervnih delov in poškodovanih delov se bo zaračunana na ceno.Če je kaj narobe s strojno, mi Smo odgovorni za rešitev tega problema čimprejšnji in pomoč strankam za obnovitev proizvodnje v najkrajšem možnem času.

Stik

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki