Magnetni, Okvirji za Slike Pisane Magnetni Foto Okvirji za Hladilnik Debel, Močan Magnet Photo Frame Držalo Magnetno

Nov izdelek

Na zalogi

€11.86

Oznake:

mimo foto okvir, 316l obesek za ženske, nepozabno foto okvir, knjiga marker, marker strani, zaznamek magnet, ploščo pivo bar pub, dodatki za dekoracijo bar pivo, foto okvir litega, bling watchband

To posodobitev magnet okvir za sliko vsebuje prilagodljiva gume, ki je s trajnim magnetom in mehko EVA površino.To je super močan in večno magnetizma.Več dekorativne slike magneti so svetle, mehka, elastična in fadeless.Kot nalašč za velikost 4x6 palčni fotografije in zelo enostaven za izmenjavo fotografij.

Specifikacija:

-Ime izdelka: 6 Pack 4x6 Magnetni, Okvirji za Slike Pisane Magnetni Foto Okvirji za Hladilnik 4x6 Magnet Okvir, Debel, Močan Magnet Okvir za Sliko Imetnik Magnetni Foto Okvir Magneti za Železo Materiala Površine Dekor.

-Magnet Okvir za Sliko Material: okolju prijazen, mehko, trpežne gume, ki je trajni magnet in niso strupene, mehko in elastično EVA.

-Razpoložljive Barve: 6 različnih svetle barve: Rdeča, Rumena, Oranžna, Roza, Svetlo Zelena, Svetlo Modra.

-Magneti, Okvirji za Slike Velikost: Skupni magnetni okvir za sliko velikosti je 4.72 x 6.69 palčni(12 x 17 cm), v Notranjosti je vidna površina je 3.15 x 5.12 palčni(8 x 13 cm), Debelina: 3 mm.Kot nalašč za 4x6 palčni fotografije in slike.

-Na voljo Photo size (Velikost fotografije: 4x6 magnetni, okvirji za slike ali 6x4 magnetni okvir za sliko.

-Na voljo Mestih: okvir za Sliko magnetov za hladilnik, pomivalni stroj, pralni stroj, kovinska vrata, šolsko omarico, white board, kovinski datoteke kabinet ali katero koli drugo ravno železa materiala površin.Vendar ne za nerjavečega jekla.

-Odlično Darilo Izbire: To magnet foto okvirji set je odlično darilo za Rojstni dan, Maturo, Obletnico, Poroka, Valentinovo, materinski Dan, očetovski Dan, Božič, Novo Leto, Družine, Mama, Oče, stari Starši, Učitelji, Učenci, sodelavci, Prijatelji, in vaše ljubljene.Poleg tega, da bo lep vrnitev darila za otroke za rojstni dan.

-Kaj v Paket: 1 x rdeče barve magnetni okvir za sliko, 1 x rumena barva magnetni okvir za sliko, 1 x oranžna barva, magnetni okvir za sliko, 1 x roza barve magnetni okvir za sliko, 1 x svetlo zelena barva magnetni okvir za sliko, 1 x svetlo modra barva magnetni okvir za sliko.Pakirani v lepo oblikovana, rjavi papir polje, ki bo odlično darilo izbira.

Vzorec črtasto
Magnetne Nalepke Slog Oblika
Starost > 3 let
Privlačen Videz v 6 Čudovite Barve Rdeča, Rumena, Oranžna, Roza, Svetlo Zelena, Svetlo Modra
Specifikacija Multi-piece Package
Stanja Velikost Medij
Nalepka Tipa Eno stran Nalepke
Kot nalašč Velikost, Obsežno in Enostaven za Uporabo Lahko decorateyour fotografije s temi magneti foto okvir na številnih pla

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki